Căutare Live

Final de poveste! Cristian Pomohaci a fost prins de poliție! Imaginile Fostul preot a luat o decizie DE ULTIMĂ ORĂ!

Cristian Pomohaci, fostul preot vedetă acuzat de pedofilie, apare din nou în centrul atenției. De data aceasta, Pomohaci a intrat în vizorul Poliției Rutiere.

Nu este prima oară când fostul preot este oprit de poliție. De data aceasta s-a întâmplat la Brașov, unde a fost oprit de polițiști și amendat pentru că a depășit viteza legală.

Potrivit Click.ro, Pomohaci a decis să conteste amenda în instanță.

Fostul preot nu este la prima abatere de acest gen. El mai are alte două procese cu poliția Rutieră din Tulcea și Dâmbovița, tot pentru depășirea vitezei legale.

Toată lumea-l știe pe durul Jason Statham, dar puțini îi cunosc iubita. Ea e frumusețea care-l eclipsează pe... „Mecanic... Unul dintre cei mai iubiți actori din celebrul serial “FRIENDS” a fost supus unei intervenții chirurgicale riscante. Pur...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri