Final de proces în Valencia după 30 de ani de așteptare! Julio Iglesias este tatăl lui Javier Sánchez

În urmă cu 30 de ani, judecătorul i-a dat dreptate lui Santos şi l-a declarat pe artist tatăl lui Javier Sánchez Santos, însă decizia a fost revocată în apel din cauza unui viciu de procedură. Sánchez are 42 de ani, iar în urmă cu doi ani, o analiză ADN a demonstrat că este fiul lui Julio Iglesias.

Judecătorul valencian José Miguel Bort a închis, miercuri, un caz iniţiat în urmă cu trei decenii, când fosta dansatoare portugheză María Edite Santos a deschis un procesul de paternitate lui Julio Iglesias, informează El Pais.

În urmă cu 30 de ani, judecătorul i-a dat dreptate lui Santos şi l-a declarat pe artist tatăl lui Javier Sánchez Santos, însă decizia a fost revocată în apel din cauza unui viciu de procedură.

Sánchez are 42 de ani, iar în urmă cu doi ani, o analiză ADN a demonstrat că este fiul lui Julio Iglesias.

María Edite Santos l-a întâlnit pe cântăreţ în 1975, pe când el era căsătorit cu Isabel Preysler, mama primilor trei copii ai lui - Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

Iglesias a refuzat tot acest timp să facă testul ADN. Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN în 2017 al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias este tatăl lui Sánchez.

Judecătorul valencian a completat miercuri că „asemănarea fizică este evidentă” între tată şi fiu.

Julio Iglesias nu a depus mărturie în acest proces.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti.

Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

Sursa : news.ro

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri