Fiul lui Cornel Dinu va avea 400 de invitati la nunta

Cornelus Dinu s-a casatorit civil de pasti cu Alexandra, aleasa inimii lui, iar in septembrie va face si nunta, la care spera sa participe si tatal sau.

Avand in vedere clipele grele prin care a trecut Cornel Dinu atat in timpul operatiei la inima cat si dupa, mirelui nu prea ii arde de pregatiri de nunta. Cu toate acestea, vestile pe care le-a primit de la medicul Serban Bradisteanu i-au redat optimismul si acum Cornelus spera ca la nunta va asista si tatal sau.

Conform editiei online a ziarului Click, petrecerea se va da la hotel Ambasad'or iar meniul va fi de 200 pentru fiecare persoana si va cuprinde antreuri, salate, fripturi, peste icre negre dar si traditionalele sarmale si nelipsitul tort.

Peste 400 de invitati sunt asteptati sa participe la chef printre ei regasindu-se atat rude ale mirilor, dar si fotbalistii care sunt prieteni cu fostul libero dinamovist.

Nasi vor fi Mihaela si Nicu Gheara care le vor face cadou tinerilor insuratei o vacanta la Ibiza.

Cornelus si Alexandra sunt impreuna de cinci ani dar se cunosc din clasa intai. El si-a deschis un cabinet notarial in timp ce ea e prezentatoare la un post de sport.

foto: click.ro

Ultimele știri