Fiul lui Johnny Depp, identic cu tatăl său! Cei doi se aseamănă perfect! |Foto

Fiul lui Johnny Depp seamănă perfect cu tatăl său. Tânărul și-a scos iubita la o plimbare. Imaginile vorbesc de la sine.

Johnny Depp

Fiul lui Johnny Depp, în vârsta de 18 ani seamănă foarte mult cu tatăl său, celebrul actor. Jack Depp are deja o iubită pe care a scos-o la plimbare, moment în care au fost fotografiați.

Divorțul anului! Johnny Depp acuzat de violență! | Video

Fiul lui Johnny Depp, identic cu tatăl său! Cei doi se aseamănă perfect! |Foto

John Christopher Depp III, tânărul este fiul lui Johnny Depp din relația pe care a avut-o cu artista franceză Vanessa Paradis. Jack se iubește tot cu o franțuzoaică. Este vorba de fotomodelul Camille Jansen, de 20 de ani. Ei au fost surprinși de paparazzi la plimbare în Marea Britanie.

Răsturnare de situație în cazul lui Johnny Depp! Actorul susține că el a fost cel bătut de fosta soție, care i-ar fi tras un pumn | Video

Jack Depp s-a născut la 9 aprilie 2002, la Neuilly-sur-Seine. El este al doilea copil al cuplului format din Johnny Depp și Vanessa Paradis, care a durat din 1998 până în 2012. Ei mai au o fiică, Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani, care joacă deja în filme. Jack a început să semene din ce în ce mai mult cu celebrul său tată. El este un adolescent foarte discret, spre deosebire de sora lui. Este aproape absent pe rețelele sociale. Se ține departe de mediatizare și paparazzi reușesc să-l pozeze extrem de rar. Jack Depp, fiul lui Johnny Depp, și-a scos iubita la plimbare și cu acest prilej a fost fotografiat de aceștia.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri