Fiul lui Kamara, operat pentru a șasea oară! Cum se simte acum micuțul Leon!

Fiul lui Kamara a fost operat pentru a șasea oară. Cum se simte acum micuțul Leon.

Kamara se află în aceste momente împreună cu fiul său în Spania. Leon a fost supus pentru a șasea operație, asta după ce la naștere a fost diagnosticat cu o paralizie rară.

Chiar dacă fiul său a fost diagnosticat la naștere cu o formă rară de paralizie cerebrală, Kamara a făcut a făcut eforturi pentru a-i oferi acestuia o viață cât de cât normală. Acum artistul se află în Spania alături de mama lui, acolo unde micuțul Leon a fost supus operației, pentru a șasea oară.

Soția lui Florin Salam, primele declarații despre starea de sănătate a cumnatului ei! "Nu stă bine cu respirația!" | Video

Kamara, primele declarații

”A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie. Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon (...) peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv. Intervenția a durat 30 de minute - 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră," a spus Kamara despre operația fiului său, conform spynews.ro

Recent, Kamara a postat pe contul sau de socializare, o fotografie în care aparea alături de fiul sau Leon și de fosta lui soție. Cei trei erau la Barcelona, iar mesajul artistului era evident, iar fotografia vorbește de la sine.

Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝
Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon

Ultimele știri