Căutare Live

Fiul lui Kamara va ajunge din nou pe mâinile medicilor. Cum se simte Leon și la ce costuri se va ridica operația

Micuțul Leon va trece printr-o nouă intervenție chirurgicală în luna septembrie. Fiul lui Kamara, în vârstă de 7 ani, suferă de tetrapareză spastică.

Fiul lui Kamara va fi supus unei noi operații

Instagram

Micuțul care a fost diagnosticat la naștere cu o formă rară de paralizie cerebrală a trecut prin mai multe operații de-a lungul vieții. În iunie, părinții săi anunțau a opta operație a micuțului, iar în septembrie, Leon va avea parte de o operație de alungire a mușchilor.

Cât costă operația de alungire a mușchilor pe care o va suporta fiul lui Kamara

Oana, fosta soție a lui Kamara a mărturisit că această nouă operație la care va fi supus Leon va costa în jur de 10.000 de euro.

Mama lui Leon a mărturisit că fiul său în vârstă de 7 ani nu are prieteni de-o seamă, însă se înțelege ca un om mare cu adulții.

Citește și: Kamara, dezvăluiri despre fiica secretă, dar și despre sănătatea fiului său. Prin ce trece artistul ca să-l salveze pe Leon

„Leon este bine acum, este răcit puțin, dar e ok! Ar trebui să mergem în Spania pe 14 septembrie, atunci are programare, pentru alungirea de mușchi. Costurile se ridica undeva la 10.000 de euro. Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine. El nu are prieteni de vârstă lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă, înțelege tot, cântă, recită melodii, poezii în franceză. Suntem mândri de el”, a spus Oana, potrivit spynews.

În luna iunie, Kamara făcea mărturisiri despre reșlația pe car eo are cu mama copilului său, de care s-a despărțit. Kamara și fosta soție se văd destul de rar cu ea, dar mai iau masa împreună și mențin prietenia pentru micuțul Leon.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt trupa ”Alb Negru” și cântă melodia ”Mi-e sete de tine”

"Pur si simplu ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni, e totul în regulă. Nu aveam supărări, resentimente și mergem mai departe. Si dacă toate sunt bune e cu atât mai bine pentru Leon", spune Kamara pentru Antena Stars.

Kamara regretă conjuncturile în care Oana, fosta soție, i-a dat naștere fiului lor: "Da, am zis că dacă ar fi să mă întorc undeva în timp, ar fi ziua aia sau chiar câtva zile înainte și cum să previn situația asta, să fac ceva să nu se mai întâmple. S-a întâmplat cu o lună înainte, era într-o seară cu familia ei la masă, era în siguranță. Dacă aș fi fost atunci acolo, sigur nu s-ar mai fi întâmplat pentru că Oana nu ar mai fi născut pe 25 mai, ar fi născut undeva pe 20 iunie, prin cezariană și nu natural cum a născut. Nu la Constanța, ci la București unde avea medicul", spune Kamara la AntenaStars.

Familia lui Leon luptă pentru ca micuțul să se facă bine, iar la fiecare operație fiul lui Kamara iese învingător.

Armin Nicoară și Claudia Puican, probleme financiare. Artistului i-au dispărut bani din conturi... Denisa Tănase și Mircea Brânzei, gesturi tandre la un restaurant. Ce ținută a ales să poarte fosta Bambi pentru o ieșire...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x