Căutare Live

Când a aflat ce i s-a întâmplat mamei sale, fiul Mădălinei Manole a făcut un gest impresionant: „Mămica mea n-a vrut să...”

Au trecut noua ani de cand Madalina Manole s-a sinucis, insa Petru Mircea face tot posibilul pentru a-i duce acesteia memoria mai departe. El si-a invatat fiul sa aprinda candela si i-a spus sa puna un buchet de flori langa poza mamei lui.

Au trecut noua ani de cand Madalina Manole s-a sinucis, insa Petru Mircea face tot posibilul pentru a-i duce acesteia memoria mai departe. El si-a invatat fiul sa aprinda candela si i-a spus sa puna un buchet de flori langa poza mamei lui.

Fiul Madalinei Manole are aproape zece ani si este crescut de tata, dar si de bunica din partea acestuia. In toti acesti ani, Petru Mircea a facut tot posibilul pentru a onora memoria Madalinei Manole, insa a avut si o misiune grea. Sa ii explice baiatului unde este mamica lui si ce s-a intamplat, de ce nu il poate creste.

In tot acest timp, artistul a vrut sa pastreze intacta memoria Madalinei, dar si sa isi invete baiatul sa o iubeasca pe cea care i-a dat viata, chiar daca ea nu mai este pe pamant si el nu si-o aminteste.

De altfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, Petru Mircea nu a uitat de femeia care i-a fost alaturi si a avut o initiativa impresionanta:

"Toti colegii au avut de facut la gradinita felicitari pentru mamele lor. Petru Mircea a avut in vedere acest lucru, asa ca i-a insuflat fiului sau ideea ca si el trebuie sa faca un astfel de desen. Cand a ajuns acasa, Petru Mircea si baiatul de aproape sase ani au aprins o candela langa o poza a Madalinei, au pus si o vaza cu un buchet de flori, dar si desenul facut la gradinita. Mai apoi, spre seara, ei s-au uitat la pozele cu artista, iar Petru i-a explicat pustiului unde se aflau in fiecare imagine. Este de admirat faptul ca sotul Madalinei ii vorbeste atat de mult baiatului despre mama lui, ca ii povesteste despre originile sale, despre cum a venit pe lume. Nu vrea ca Petru Jr sa simta ca nu are identitate, ca nu are trecut. Copilul spune mereu ca mamica lui este foarte frumoasa", a declarat o sursa din anturajul familiei, pentru CANCAN.ro.

Maria Ciobanu se întoarce în România! De ce a decis artista să părăsească Statele Unite... Cântă despre iubire, dar n-a simțit fiorii dragostei! Cleopatra Stratan a dezvăluit de ce nu are un iubit: ”Sunt implica...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri