Flavia Mihășan, acoperită doar de un văl în luna a șaptea de sarcină. Cum s-a fotografiat dansatoarea

Flavia Mihășan este în luna a șaptea de sarcină și imortalizează fiecar emoment, pentru a avea amintiri din această perioadă deosebită.

Flavia Mihășan este în luna a șaptea de sarcină

Instagram

Flavia Mihășan a postat pe rețelele sociale o fotografie în care bustul și burtica de gravidă îi sunt aciperite doare de un văl. Frumoasa dansatoare își încântă fanii cu fotografii realizate în timpul celei de-a doua sarcini. Dansatoarea a intrat în luna a șaptea de sarcină și mai este puțin până când îți va putea ține și cel de-al doilea băiețel în brațe.

Flavia Mihășan a postat fotografia pe rețelele sociale cu prilejul zilei d e8 martie și a transmis cu această ocazie o urare doamnelor și mamelor.

Câte kilograme a luat Flavia Mihășan, în primele 7 luni de sarcină

„Nu am nimic de ascuns. La prima sarcină am luat 11 kilograme pe care le-am dat jos rapid. Acum sunt în aproape 7 luni și am luat 6 kilograme. Am luat un kilogram pe lună. Nu prea cred în pofte, dar recunosc că am avut preferințe pentru gusturi sărate, în comparație cu cele dulci”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

Dansatoarea a făcut o comparație între cele două sarcini:

„Prima cred că a fost mai grea din punct de vedere emoțional, pentru că îmi făceam tot felul de gânduri, iar a doua mi s-a părut un pic mai ușoară emoțional, dar mi-a fost un pic rău la început, ceea ce la sarcina cu Carol nu s-a întâmplat. Vom fi mult mai relaxați. La prima naștere am fost terminată psihic.

Întrebată dacă are de gând să mai încerce să facă și o fetiță, Flavia Mihășan s-a declarat fericită de faptul că este mamă de băieți.

Dansatoarea a povestit că a fost o mare bucurie în familia ei la auzul veștii că va mai avea un băiețel:

„Noi ne-am propus să facem doi copii. Faptul că și al doilea este băiețel este superb, noi asta ne-am dorit. Nu puteam să verbalizez că dacă era fetiță era aiurea, dar așa când am aflat că e tot băiețel am spus că este perfect, vor crește împreună, vor avea probabil aceleași pasiuni. Și nu o să abuzeze nimeni de parfumuri, farduri, genți”, potrivit Spynews.

Citește și: Like Creața a născut o fetiță. Prima imagine publicată de Cristina Lupu cu bebelușul ei

Povestea de dragoste dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia și Marius s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului Mamma mia, acolo unde au avut amândoi roluri principale. Relația lor a început în anul 2018, iar dragostea dintre ei a dat forma familiei frumoase de azi.

Citește și: Flavia Mihășan, Marius Moldovan și fiul lor, Carol, poză cu mii de aprecieri pe Instagram. Ce mesaj a transmis dansatoarea

Marius Moldovan este de profesie dansator, este născut și crescut la Bistrița, dar studiile le-a făcut la Cluj. Marius are la activ numeroase apariții în reclamele tv, dar acum pare din ce în ce mai dedicat familiei sale, dovadă fiind nenumăratele situații în care a fost surprins de fotografi în compania lui Carol, fiul său.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri