Flavia Mihășan, însărcinată pentru a doua oară. Blondina a dat vestea cea mare pe contul de Instagram

Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară, iar anunțul l-a făcut chiar ea, pe pagina de Instagram prin intermediul unei imagini superbe, în care apare alături de Carol, băiețelul său și Marius, iubitul ei.

Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară, iar anunțul l-a făcut chiar ea, pe pagina de Instagram prin intermediul unei imagini superbe.

Instagram

Deși a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa în ultimul timp, dar și în legătură cu publicarea fotografiilor cu chipul lui Carol, Flavia le-a dat vestea cea mare fanilor, iar contul său de Instagram a fost luta cu asalt.

Descrierea imaginii a fost una extrem de emoționantă: "Peste câteva luni micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi părinții cei mai norocoși din toată lumea!"

Citește și: Cele mai sexy nume din lume. Al tău se numără printre ele?Flavia Mihășan, însărcinată pentru a doua oară

Flavia a mărturisit că este deja însărcinată în 15 săptămâni și că atât ea, cât și partenerul ei, se simt cei mai fericiți oameni de pe pământ.

Frumoasa blondină a declarat pentru revista Viva! că spre deosebire de prima sarcină, acum s-a confruntat cu stări de greață, cu somnolență, dar nici insomniile nu au lipsit.

Tot pentru publicația mai sus menționată, Flavia a declarat: "Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară."

Au fost o mulțime de vedete care i-au scris Flaviei pentru a o felicita, iar printre ele s-a numărat și sora Deliei, Oana.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Citește și: Mirela Vaida și copiii săi, protagoniștii unor episoade amuzante pe YouTube! Ce a dezvăluit vedeta

Povestea de dragoste dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia și Marius s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului Mamma mia, acolo unde au avut amândoi roluri principale. Relația lor a început în anul 2018, iar dragostea dintre ei a dat forma familiei frumoase de azi.

Marius Moldova este de profesie dansator, este născut și crescut la Bistrița, dar studiile le-a făcut la Cluj. Marius are la activ numeroase apariții în reclamele tv, dar acum pare din ce în ce mai dedicat familiei sale, dovadă fiind nenumăratele situații în care a fost surprins de fotografi în compania lui Carol, fiul său.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri