Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Florin Piersic a făcut lumină! Care este, cu adevărat, starea de sănătate a marelui actor: „Am amintiri cu colegi de-ai mei care ar vrea acum să vorbească, dar nu mai sunt...”

Vești îngrijorătoare despre Florin Piersic. Mai multe publicații au anunțat că marele actor ar fi ajuns de urgenţă la spital. Ca să facem puţin lumină în acest caz, am zis să mergem direct la sursă!

florin piersic

Vești îngrijorătoare despre Florin Piersic. Mai multe publicații au anunțat că marele actor ar fi ajuns de urgenţă la spital. Ca să facem puţin lumină în acest caz, am zis să mergem direct la sursă!

Titlurile din presă anunțau că Florin Piersic ar trece prin momente critice. Probabil speculaţiile au fost întărite şi de faptul că zilele trecute, marele actor ar fi fost surprins în timpul unei vizite la doctor.

Marele actor a intrat în direct, prin telefon, cu echipa Observator și a făcut lumină!

„N-am fost internat, nici operat de urgență. Pur și simplu, trebuie să înțelegeți, mergi și eu, ca orice om, să fac un pic de mișcare! Am fost întotdeauna un om activ, mi-a plăcut mișcarea- am înotat, am făcut baschet - și ca să continui să fiu în formă bun, mai ales că mă așteaptă niște spectacole acum, la Teatrul Național București, un premiu, la UNITER, luna viitoare, un festival de film la Iași, eu mă îngrijesc, adică merg, din când în când, la un bazin, la o sală. Exact ce fac și acum, o întreținere.

N-am operații, n-am nimic. Nu vreau să pedalez prea tare pe lucrul ăsta, pentru că am amintiri cu colegi de-ai mei care ar vrea acum să vorbească cu dumneavoastră, dar nu mai sunt...Eu vreau să mai fiu, să joc, să am spectacole.

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care am simțit că vă îngrijorează starea mea de sănătate. Eu mai am de gând să trăiesc bine și de aceea fac această întreținere”, a explicat Florin Piersic.

Recomandari