Florin Piersic, atac dur la adresa jurnaliștilor după ce a fost criticat pentru clipul în care apare alături de Cristian Pomohaci: ”Sunteți ca niște hiene!”

 

Florin Piersic s-a arătat dezamăgit de reacțiile care au apărut în urma videoclipului făcut public la sfârșitul săptămânii trecute, în care acesta apare alăturide preotul caterisit Cristian Pomohaci. 

Legendarul actor a fost criticat dur pentru că a acceptat să apară într-un clip cu Cristian Pomohaci, iar la scurt timp el a făcut public un text în care a vorbit despre faptul că e dezamăgit de felul în care e ”forfecat în fel și chip, analizat și judecat”.

Citește și: Florin Piersic, atac fără precedent. Marele actor s-a dezlățuit: „Manipulați în mod ordinar! Nu vă mai săturați să aruncați cu noroi!”

”Deschid pagina de Facebook şi sunt întrebat «La ce te gândeşti, Florin?». Vă spun eu la ce mă gândesc. O viaţă întreagă am căutat să vă spun lucruri frumoase, să vă bucur, să vă aduc speranţă în suflet, să vă descreţesc frunţile prea încărcate uneori de griji. Am ajuns astăzi, la 83 de ani, să fiu forfecat în fel şi chip şi analizat şi judecat, de cine, mă rog?!”, şi-a început textul Florin Piersic. 

Ba mai mult, actorul a explicat că nu este nici „prieten de şpriţ“, nici „membru al familiei“ lui Cristian Pomohaci, şi a povestit că acela a fost momentul când l-a cunoscut pe preotul caterisit: ”Aflu de prin ziare că sunt fotografii şi o filmare cu mine şi Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni «de şpriţ», ci sunt un membru al familiei lor şi tot aşa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten «de şpriţ“ cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu şpriţul şi cu restaurantele şi asta vă pot spune toţi colegii mei, care mai sunt în viaţă. Nu cred că în toată viaţa mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată şi cred şi ultima. De unde până unde «mare prietenie»?!”. 

Citește și: Ce pensie are Florin Piersic. Suma pe care o primește lunar marele actor

”În al treilea rând, după cum bine ştiţi unii dintre dumeavoastră, eu mă fotografiez cu oricine îmi cere şi are bucurie să rămână cu o amintire a întâlnirii cu mine. N-am spus nimănui «lasă-mă în pace» Şi ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi?”, a mai scris Piersic.

De asemenea, el a criticat jurnaliștii care îl pun la zid mereu, ”ca niște hiene”: ” Maestrul Radu Beligan, Ion Lucian, Dem Radulescu şi atâţia alţi colegi de ai mei au plecat din lumea asta trişti, decepţionaţi. Refuzau să mai apară, să mai dea interviuri, scârbiţi de urâţenia lumii în care am ajuns să trăim. Eu am vrut să rămân atât cât voi decide să mai apar, acel Florin Piersic pe care îl ştie toată lumea. Se pare însă că vă străduiţi cu toată puterea să nu se întâmple aşa. Sunteţi ca nişte hiene, disperaţi să răspândiţi veşti că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteţi în criză de subiecte de senzaţie?! Să vă fie ruşine, vă spun celor ce nu ştiţi ce să mai speculaţi, să mă puneţi la zid. Şi asta de ce? Pentru că găsiţi fraieri care să «pună botul»”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI