Florin Ristei și Naomi Hedman, apariție spectaculoasă la nunta lui Dani Oțil. Detaliul care a atras atenția

Florin Ristei și Naomi Hednam au bifat o apariție spectaculoasă la nunta lui Dani Oțil. Cei doi au atras atenția din primele momente, iar un lucru evident nu a putut fi trecut cu vederea, Naomi poartă inel pe degetul inelar de la mâna stângă.

Florin Ristei și Naomi Hedman

Instagram

Ce doi formează unul dintre cele mai apreciat cupluri din showbiz-ul românesc. Dragostea dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a luat naștere pe platourile X Factor, însă fără ca niciunul să cunoască ce sentimente nutrește celălalt.

După imaginea postată de Florin Ristei, fanii s-au grăbit să întrebe dacă sunt logodiți și asta pentru că Naomi poartă pe deget un inel: "Acesta este inelul?", "Inelul de logodnă...Felicitări", sunt doar câteva dintre comentariile pe care admiratorii le-au lăsat. Cu toate acestea, niciunul dintre artiști nu a răspuns la speculațiile fanilor.

Ținutele pe care le-au purtat la nunta lui Dani Oțil au fost în centrul atenției. Juratul X Factor a ales un pulover alb și costum albastru, iubita sa poartă o rochie verde cu alb. Părul îl are aranjat în bucle foarte lejere, iar accesoriile numeroase nu au putut lipsi.

Cum a fost cucerit Florin Ristei de Naomi Hedman

Juratul X Factor și matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit în sfârșit ce anume l-a atras la Naomi și cum a reușit să îl cucerească mulatra.

După etapa de Bootcamp, Florin și Naomi și-au luat inima în dinți după ce frumoasa mulatră nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

Artistul a povestit că deși nu era în cutarea iubirii, pur și simplu s-a întâmplat să cunoască femeia care i-a atras atenția și care l-a făcut să își dea seama că e pregătit pentru o relație.

Citește și: Naomi Hedman a împlinit 28 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Florin Ristei

Relația dintre a decurs frumos și natural, iar cei doi s-au îndrăgostit tot mai mult, petrecând timp împreună, cunoscându-și unul altuia obiceiurile.

Într-un interviu acordat recent pentru libertateapentrufemei.ro, Florin Ristei a dezvăluit ce anume l-a fermecat la frumoasa Naomi.

„Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a declarant juratul X Factor.

Citește și: Florin Ristei, Naomi Hedman și Ilona Brezoianu, întâlnire de gradul 0. Cum se înțelege iubita artistului cu actrița

În urmă cu puțin timp, Florin i-a prezentat-o pe Naomi mamei lui.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Ultimele știri