Antena Căutare

Florin Salam nu are telefon mobil de cinci ani! Motivul i-a lăsat mască pe fani

Florin Salam a reușit să își uimească recent fanii, după ce a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu are un telefon mobil!

Florin Salam nu are telefon mobil de cinci ani! Motivul i-a lăsat mască pe fani Galerie
Florin Salam nu vrea să aibă un telefon mobil

Celebrul manelist, pe numele său adevărat Florin Stoian, a recunoscut pentru un post de televiziune din România faptul că nu are un telefon mobil de aproximativ cinci ani.

citește și: Dani Stoian va fi tată la 17 ani. Cum a reacționat Florin Salam când a aflat că va fi bunic pentru a doua oară

Surprinzător este faptul că, deși are o avere importantă, Florin Salam nu dorește să dețină un astfel de dispozitiv.

FLORIN SALAM NU ARE TELEFON MOBIL

Articolul continuă după reclamă

Atunci când are nevoie, el împrumută telefonul mobil al partenerei sale de viață sau pe cel al copiilor, fără să fie deloc tentat de-a avea unul doar pentru el.

Florin Salam nu are telefon mobil de cinci ani! Motivul i-a lăsat mască pe fani

Florin Salam nu vrea să aibă un telefon mobil

Florin Salam a făcut o dezvăluire neașteptată

Care este adevăratul motiv pentru care Florin Salam nu are telefon mobil? Se pare că totul are legătură cu faptul că artistul nu dorește să fie deranjat frecvent de mesaje și apeluri și nici să ajungă să piardă timpul pe diferitele aplicații sau rețele de socializare, pentru a putea să rămână astfel cât mai liniștit și relaxat.

citește și: Florin Salam riscă închisoarea din cauza virusului ucigaş

Recent, Florin Salam a realizat împreună cu fata lui o piesă în care cântă despre dragoste dintre tată și fiică, iar proiectul muzical s-a bucurat de multă apreciere din partea publicului. Și aceasta nu este singura veste bună primită de artist.

Fiul său de 17 ani urmează să devină tată și să-i dăruiască al doilea nepot, după ce Betty Salam l-a făcut bunic în 2018, pe când avea tot 17 ani.

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Cum s-a decurcat fiica lui Adrian Mi... Andreea Bălan, decizie neașteptată! Anunțul care i-a uimit pe fani: „Pentru mine e foarte important”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x