Căutare Live

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Uite prima imagine cu fiul lui Dani Stoian | Foto

Bucurie mare pentru Florin Salam! După ce Betty l-a făcut bunic în urmă cu mai bine de un an, familia acestuia se înmulțește cu încă un nepot. Dani Stoian va deveni tătic.

Florin Salam

Dani Stoian este fiul lui Florin Salam, în vârstă de 18 ani. Dani va deveni tătic în scurt timp, iar deja se vede faptul că acesta moare de nerăbdarae să-și cunoască micuțul.

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Uite prima imagine cu fiul lui Dani Stoian | Foto

Loredana Chivu, de urgență la spital! Cum a ajuns vedeta din nou la perfuzii | Foto

Dani Stoian a postat prima fotografie cu copilul, mai exact o ecografie cu cel mic, însoțită de mesajul ”My boy”.

Familia lui Florin Salam se mărește, cu un băiețel adus pe lume de băiatul său Dani Stoian.

Dani Stoian și iubita lui, care este acum viitoare mămică, își iau relația foarte în serios, lucru vizibil prin prisma tuturor postărilor pe care le au împreună. Cei doi au o relație de mai mult timp, iar această relație va fi cu siguranță și mai puternică după ce se va naște primul lor fiu.

Toți știm cum arată Ana Maria Mocanu, dar câți știu cum arată surorile ei, Mihaela și Gabriela? Fosta asistentă "păcătoasă" are cu ce se mândri! | Foto

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Uite prima imagine cu fiul lui Dani Stoian | Foto

Loredana Chivu, de urgență la spital! Cum a ajuns vedeta din nou la perfuzii | Foto... Vlăduța Lupău, imagini rare! Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea? | Foto...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri