Formele voluptoase care l-au cucerit pe Cristiano Ronaldo. Cum arată iubita lui în costum de baie

Iubita lui Cristiano Ronaldo a purtat un costum de baie sexy în timpul unei ședințe foto pentru PrettyLittleThing.

Formele voluptoase care l-au cucerit pe Cristiano Ronaldo. Cum arată iubita lui în costum de baie

profimedia

Georgina Rodriguez arată uluitor în fotografii, etalându-și formele voluptoase. Frumoasa Georgina, în vârstă de 26 de ani, a purtat un costum de baie cu print galben, în dungi, care i-a scos în evidență bustul.

Work day 👙 @prettylittlething

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Iubita lui Ronaldo și-a accentuat talia subțire cu ajutorul unui accesoriu strălucitor pentru corp, afișându-și bronzul extraordinar, în timp ce un make-up artist o aranja. Georgina și-a coafat părul, purtând bucle lejere, iar machiajul ei extraordinar i-a pus în valoare trăsăturile feței.

Frumoasa iubită a lui Ronaldo și-a etalat formele și la plajă, când aceasta s-a relaxat la soare împreună cu Cristiano și cei patru copii ai lor. După o lungă perioadă de izolare în Madeira, cei șase și-au petrecut vacanța în Turin, nordul Italiei.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri