Femeia secretă din viața lui Răzvan Ciobanu! A iubit-o teribil și a ținut-o ascunsă de ochii lumii: „Erau foarte îndrăgostiți”

 

Secretele lui Răzvan Ciobanu apar în fiecare zi. Unul dintre cele mai ascunse lucruri din viața regretatului designer este, cu siguranță, legat de femeia pe care a iubit-o pătimaș și fără să o expună vreun moment ochilor indiscreți ai presei mondene.

Cei care știu despre povestea de dragoste dintre cei doi își amintesc că se iubeau pasional, însă relația s-a oprit brusc și fără prea multe explicații. Răzvan și Diana s-au despărțit după o scurtă perioadă de timp, însă amintirile au rămas, iar acest lucru s-a văzut la câteva săptămâni după dispariția creatorului de modă.

Citește și:

Noi detalii din accidentul lui Răzvan Ciobanu! S-a aflat cine era, cu adevărat, amantul designerului

Femeia a așteptat ca apele să se liniștească și apoi a mers să vadă locul în care fostul său iubit a fost îngropat după accidentul tragic suferit pe o șosea din județul Constanța. Aceasta a fost fotografiată la mormântul lui Răzvan Ciobanu, unde a vărsat lacrimi amare.

Diana era îmbrăcată în haine de doliu și era vizibil afectată de pierderea celui cu care a împărțit la un moment dat și bune și rele.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI