Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, imagine rară pe Instagram. Cum s-a pozat frumoasa Antonia

Antonia și Andrei Ștefănescu au anunțat că divorțează în luna noiembrie a anului trecut, iar relația lor s-a finalizat după 7 ani de căsnicie.

Prezentatorul tv este cel care a anunțat că a divorțat de Antonia la notar în luna septembrie a anului 2020

Instagram

Frumoasa soție a prezentatorului tv ține constant legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, iar recent s-a fotografiat la minus -3 Celsius, dar cu zâmbetul pe buze. Aceasta chiar le-a mărturisit fanilor că indiferent de temperatura din termometre, poza este poză și trebuie făcută.

Toți cei care au văzut imaginea au apreciat imediat frumusețea pe care o posedă Antonia și au scris în secțiunea de comentarii cât de mult o apreciază pentru felul în care arată: "Ești o frumusețe", "Se topesc și gradele la frumusețea ta", "Ești foarte frumoasă", au fost numai câteva dintre mesajele de la secțiunea de comentarii.Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat

Prezentatorul tv este cel care a anunțat pe rețelele de socializare că a divorțat de Antonia la notar în luna septembrie a anului 2020, iar acesta a fost mesajul lui:

"Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai."

Tot atunci, Andrei Ștefănescu a clarificat și situația băiețelului lor. Aceasta a menționat că micuțul a rămas cu mama sa, dar că îl vizitează destul de des și că amândoi au grijă de educația micuțului Ayan.

Nu au fost menționate nici până acum motivele divorțului, dar Andrei a ținut să specifice că vrea să se înțeleagă bine cu Antonia, de dragul copilului și că îi roagă pe toți cei din jurul lor, pe fani și presa să păstreze discreția în ceea ce privește familia sa.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, ajutoarele lui Nea Marin

În prezent, telespectatorii îl pot urmări pe Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii Poftiți la circ, care rulează la Antena 1, de luni până miercuri, de la 20:30.

Cele două vedete sunt ajutoare de nădejde pentru Nea Marin: "Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului", a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Ultimele știri