Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a rupt tăcerea! Dezvăluire uimitoare despre artist. „De aproape un an…”

 

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a vorbit despre starea de sănătate a artistului, dar și despre actuala lui parteneră, Simona Secrier.

„Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare. Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă”, a declarat Mihaela Constantinescu.

Despre Simona Secrier, Mihaela Constantinescu a spus că este „devastată” și că de aproape un an, aceasta și-a întrerupt orice activitate pentru a fi alături de artist.

„Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an, şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai. Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai”, a mai spus ea, pentru click.ro.

Mihai Constantinescu se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală.  

Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI