Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Fotbalul le-a adus faimă si bogăție! Fotbaliștii care și-au salvat familia din sărăcie! "Singurul lucru ca să ies din groapa cu șerpi era să joc fotbal"

Au fost săraci, dar dragostea si pasiunea pentru fotbal le-a adus nu doar faimă ci și bogăție.

Unii fotbalişti, precum Bănel Nicoliţă, Gabi Torje sau chiar Cristiano Ronaldo şi Maradona au fost extrem de săraci, însă acest lucru i-a ambiţionat şi mai tare pentru a ajunge acolo unde şi-au dorit şi anume.în vârf. Au făcut performanţă pe teren, au avut parte de un succes nebun, iar odată cu succesul au venit şi banii mult visaţi. Bani cu care aceştia şi-au întreţinut familiile!

Sunt vedete și fac ce vor ele! Divele sexy și provocatoare și-au înnebunit fanii din întreaga lume! |GALERIE FOTO

Unul dintre fotbaliștii români care se încadrează aici este Bănel Nicoliță. A avut parte de o copilărie chinuită și plină de lipsuri, înșă dragiostea pentru fotbal l-a ajutat. sia ajutat familia să iasă din șarăcie, iar astăzi își permite să-i răsfeța pe cei dragi și să le ofere tot ce este mai bun.

"Eaam copil sărac, nu aveam bani, trebuia să muncim de pe o zi pe alta ca sa avem ce mânca. Eram șăse frați. Dar cu timpul mi-am demonstrat că fdacă ești serios si muncești, poți sa devii ce vrei în viață. Singurul lucru ca să ies din groapa cu șerpi era să joc fotbal,"a declarat Nicoliță, pentru Antena Stars.

Pâna să ajungă în LIga I, și Gabi Torje a avut o viață cu multe probleme financiare. Familia sa a muncit din greu pentru a-și asigura traiul. Nu aveau o locuință stabila, așa că erau nevoiți să se mute cu chirie dintr-o zona în alta a Timișoareei, conform Antena Stars.

Vedetele internaționale, în luptă cu pandemia. Concert online caritabil dedicat celor care luptă în prima linie cu Covid-19

Cristiano Ronaldo si Maradona sunt alți doi fotbalișți care au plecat de jos, din familii sărace.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari