Căutare Live

(FOTO) Adevărul despre nota de plată a lui Andrei Versace! Cât a plătit „regele fițelor” pentru o masă într-un restaurant de lux!

A devenit unul dintre cei mai cunoscuți crai de Dorobanți după ce a postat mai multe filmulețe în care își povestea viața de lux în care trăiește, Andrei Versace recurge la orice metodă pentru a rămâne în atenția publică.

De curând, au apărut mai multe imagini cu tânărul bucureștean la restaurant. Și ca și cum n-ar fi fost suficient că ne-a arătat cât și ce mănâncă, Versace a prezentat și nota de plată. Pentru o masă bazată pe fructe de mare, bărbatul a scos din buzunar 1200 de lei, sumă obișnuită pentru cârciumile de lux din buricul Capitalei.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri