Căutare Live

FOTO! Adi Mutu se distreaza la plaja

Cei mai celebri fotbalisti ai lumii si-au scos iubitele la plaja, intr-o parada a campionilor. Printre ei si Adrian Mutu.

Lipsit de probleme a parut Adi Mutu la plaja zilele acestea. Fotbalistul s-a distrat cu cativa prieteni la plaja, pozand subtil papazzilor si ramanand indiferent la frumusetile feminine care i s-au perindat prin fata ochilor.

Alti fotbalisti la fel de celebri, nu numai in tara, ci si in strainatate, au iesit cu iubitele sa se bronzeze, unde au uitat de ochii lumii si s-au dedicat total femeilor din vietile lor.

Intreaga atentie a fost monopolizata de Pepe Reina si mai ales iubita sa care si-a facut o aparitie topless atat in apa, cat si pe uscat.

Ceva mai acoperite, dar la fel de senzuale s-au dovedit si iubitele lui Francesco Totti, Steven Gerrard sau Maldini. Wesley Snejder s-a distrat in luna de miere la plaja, alaturi de mireasa sa de pe care cu greu a reusit sa isi ia mainile.

Tot cu nevasta si la fel de pofticios s-a dovedit si Francesco Ribery care a uitat pana si de prezenta copilului sau in momentul in care si-a pipait sotia pe fese.

Exemplul lor a fost urmat si de catre Simone Inzaghi si Guti care s-au giugiulit fara perdea in fata tuturor cu propriile achizitii feminine.

Foto: Hepta

FOTO! Chipul nemachiat al vedetelor... Adriana Bahmuteanu vrea in politica...
Ultimele știri