FOTO! Afla cat a cheltuit Sylvia intr-un week-end la mare!

Un shopping la mall-ul din Constanta a usurat-o pe Sylvia de o suma impresionanta de bani. Artista a cheltuit bani si cu un mic dejun exotic si un week-end petrecut pe litoral.

Sylvia si-a petrecut weekend-ul la mare, alaturi de dansatoarele sale si de cele mai bune prietene. Si-a rezervat finalul de saptamana doar pentru a-l petrece exclusiv in compania fetelor.

Vineri, au inceput dimineata, la Bucuresti, cu un mic dejun mai putin obisnuit: cafea cu... sushi. Frumoasa cantareata este pasionata de acest tip de preparate si a comandat patru portii generoase pentru a incepe weekend-ul prelungit cu multa voie buna.

Dupa ce s-au desfatat cu sushi, au plecat spre Constinesti unde Sylvia avea sa sustina un concert, alaturi de DJ Rynno, seara tarziu, unde a cantat si noul ei hit "Feel in love".

Shopping de 4000 de lei

La mare, petrecerea intre fete a continuat cu o sesiune de shopping intr-un Mall din Constanta unde cantareata avea sa cheltuie peste 4000 de lei pe multe haine, mai ales ca in aceasta perioada a prins si reducerile de sezon.

"Ne-am facut de cap ca intre fete prin magazine. Am probat multe haine dar am si plecat acasa cu doldora de tricouri, fustite si tot felul de accesorii. Am cheltuit cam 4000 de lei insa daca veneam aici in urma cu o luna, saream de 8000 de lei...", declara Sylvia.

Psiholog pentru dansatoarea ei

Dupa sesiunea de shopping, Sylvia si-a dedicat dupa-amiaza de duminica pe plaja, la Costinesti, alaturi de prietenele sale. Ocazie ideala de a sta la taclale si a-si povesti intamplari de viata, cele mai picante fiind povestile lor recente de amor.

Sylvia joaca, de altfel, de multe ori, rolul psihologului pentru una din dansatoarele ei, pe care o alinta Pitica. Frumoasa dansatoare pare ca nu are mai deloc noroc in dragoste astfel ca Sylvia incearca de fiecare data sa ii ridice morarul si sa o scoata din depresie prin sfaturi si momente cat mai vesele.

Astfel s-a intamplat si pe plaja la Costinesti unde, racorite cu un cocktail si cu o sticla de bere rece, si-au dat frau liber povestilor despre barbati.

Nu este pentru prima data cand Sylvia organizeaza un astfeld e weekend doar intre fete. In trecut, a mai pus la cale petreceri in pijama si escapade la o cabana la munte, unde barbatii au avut strict interzis.

Ultimele știri