Căutare Live

FOTO! Amy Winehouse, de nerecunoscut fara machiaj!

Amy Winehouse a renuntat la machiaj, dar si la sutien in acest week-end in Londra, ceea ce a ajutat-o sa treaca aproape neobservata printre paparazzi.

Amy Winehouse a gasit deghizarea perfecta in ea insasi, fara machiaj, fara lenjerie intima si mai ales treaza, atat din punct de vedere al alcoolului, cat si al drogurilor.

Total nemachiata, Amy Winehouse a reusit sa se strecoare pe strazile Londrei, intr-un magazin de muzica, de unde si-a cumparat cateva lucruri pe graba si s-a retras apoi acasa, convinsa ca numai o mica parte dintre paparazzi aflati pe urmele sale au recunoscut-o.

La final, Amy Winehouse a scos si limba la cei care o fotografiasera, doar pentru a dovedi ca dincolo de lipsa machiajului strident este totusi ea.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Foto: Dlisted

Cheryl Cole ramane in juriul emisiunii britanice The X Factor... FOTO! Vezi ce au mai crescut gemenii Jolie Pitt!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri