Antena Căutare

FOTO: Asemănare înfiorătoare! Sosia Mădălinei Manole a şocat o ţară întreagă când a apărut la mormântul artistei

Monica este fana Mădălinei Manole, dar şi sosia ei! Tânăra o iubeşte şi dincolo de moarte, iar astăzi la împlinirea celor cinci ani de la dispariţia artistei, admiratoarea şi-a făcut un selfie la mormânt, scrie Antena Stars.

Mădălina Monole ar fi împlinit pe 14 iulie 48 de ani. Părinţii, prietenii apropiaţi sau simpli admiratori s-au adunat la mormântul ei din Ploieşti, să o pomenească. I-au adus trandafiri albi şi au plâns-o pe fata cu părul de foc.

Cinci ani fără "fata cu părul de foc"! Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole

Monica este fana Mădălinei Manole, dar şi sosia ei! Tânăra o iubeşte şi dincolo de moarte, iar astăzi la împlinirea celor cinci ani de la dispariţia artistei, admiratoarea şi-a făcut un selfie la mormânt, scrie Antena Stars.

Mădălina Manole a murit la 43 de ani, chiar de ziua ei

Monica seamănă izbitor cu Mădălina Manole. Tânăra poartă părul în acelaşi fel şi are o aluniţă deasupra buzei de sus. Cele două au o fizionomie asemănătoare. Monica a fost prezentă la emisiunea "Agentul Vip" de la Antena Stars.

Imaginile te vor surprinde!

Pe 14 iulie 2010 ar fi împlinit 43 de ani. Pe 14 iulie 2015, 48. Sunt cinci ani, însă, de când s-a stins... Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei, acum cinci ani, când o țară întreagă a fost cutremurată de vestea decesului îndrăgitei artiste. A lăsat în urmă o familie distrusă și un copil, pe micuțul Petru.

Doi burlaci buni rău! Ce mănâncă Victor Slav şi Bogdan Vlădău de arată atât de bine!... Mai transparent de atât nu se poate! Roxana Nemeş și bluza minune cu care a apărut la televizor...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x