FOTO! Asemanari IZBITOARE intre Elena Udrea si alte femei celebre!

Catalogate de-o anumita parte a presei online drept incendiare, desi nu s-au semnalat cazuri in care furtunele pompierilor sa fi reactionat in mod voluntar la acest eveniment, pe Facebook si-au facut aparitia noi fotografii, ingenue, ale Elenei Udrea.

Adunate cu grija, tot din "Gradina carpatica", si expulzate ca trufandale ochiului public, ipostazele impersonate de Udrea sunt copii ale unor personaje feminine puternice, evidentiate ca atare in diferite perioade istorice - Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Madonna.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Daca ar fi sa judecam dintr-un punct de vedere ingust, faptul ca ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a stat la poza e un adevarat eveniment pentru Uniunea Europeana, niciun omolog al domniei sale nemarsand unei astfel de idei, dar fiind vorba de copii, se pune intrebarea, pe cand originalul?

sursa: Jurnalul.ro
Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri