Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO | Bomba anului: Nelson Mondialu și-a pus dinți! S-a dus bogăția și la gură! Cum arată acum

Nelson Mondialu' a cucerit atenția și a stârnit râsete în rândul multor oameni care i-au urmărit videoclipurile de pe youtube sau din mediul online. Acesta a devenit cunoscut mai ales pentru aspectul său fizic și pentru râsul hilar. Cei doi dinți din față au reușit să îl scoată în față, dar acum a luat o decizi drastică: și-a făcut dantura!

Nelson Mondialu'

Acum, înainte de Crăciun, Nelson Mondialu' şi-a făcut curaj şi s-a lăsat pe mâna unui medic stomatolog. La finalul lunii noiembrie, Nelson Mondialu' şi-a scos şi dinţii pe care îi mai avea și și-a pus implanturi.

Nelson a avut fobie de medici dentiști în urma unei întâmplări din trecut.

Calvarul pentru Nelson Mondialu' a început în 1983, când a fost arestat la Gherla. Avea un canin care îi cauza o durere cumplită şi, la 2 dimineaţa, a fost dus la cabinetul stomatolofic al închisorii. Medicul însă, nu era acolo aşa că, o persoană la întâmplare i-a spus că acel dinte trebuie scos.

După ce i-a făcut două injecţii, acestuia trbuie să i s scoată caninul. "Nu l-a scos din rădăcină, ci l-a rupt. Am simţit că leşin de durere. Apoi m-au prins cu cătuşe si mi-au scos de tot caninul, doi poliţişti mi-au ţinut capul. Două săptămâni am avut hemoragie", povestea Nelson Mondialu' acum ceva timp, potrivit Spy News.

Nelson a devenit cunoscut datorită replicilor sale acide și al râsului său extrem de colorat. Pe lângă acest lucru, vedeta a șocat o țară întreagă cu bogăția pe care o afișa în fiecare filmuleț video sau în fiecare postare din mediul online.

FOTO | Bomba anului: Nelson Mondialu și-a pus dinți! S-a dus bogăția și la gură! Cum arată acum

Recomandari