Căutare Live

FOTO! Ce a patit Ben Affleck? Actorul arata ca un om al strazii

Ben Affleck si-a ignorat complet infatisarea fiind de nerecunoscut cand a iesit la o plimbare.

Vizibil obosit, cu cearcane la ochil, cu o barba neingrijita si cu un fes prea larg pentru capul lui. Asa a iesit la plimbare Ben Affleck pe stradutele din jurul casei sale. Singurul lucru care sa arate ca barbatul descris mai sus este o vedete a fost paltonul curat, de firma.

Nu rata galeria foto de mai jos!

Poate un motiv pentru care starul de la Hollywood a ignorat complet felul in care arata este faptul ca a devenit tata saptamana trecuta tata pentru a treia oara. "Am vrut sa fac ceva important pentru mine care sa fie in acelasi timp un exemplu pentru copii mei", declara intr-un interviu recent Ben Affleck. Poate ar trebui sa isi concentreze atentia si asupra infatisarii sale, altfel, cine stie ce exemplu vor primii copii acestuia...

Foto: buzznet.com

VIDEO! Pantofii romanesti au facut furori la Milano... Megan Fox si-a pus implanturi!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri