Antena Căutare

FOTO! Ce mai face "Dr. Quinn"? Jane Seymour si Joe Lando, 20 de ani mai tarziu

Acum 20 de ani, Jane Seymour cucerea Vestul si inima cowboy-ului Byron Sully, in rolul lui Dr. Quinn. Astazi, actrita straluceste pe covorul rosu in tinute elegante, joaca rolul unei realizatoare TV sofisticata si nu l-a uitat pe Sully. De fapt, ea si Joe Lando formeaza din nou un cuplu pe micile ecrane. Dar mai ies scantei…?

La 62 de ani, Jane Seymour are cateva riduri in plus, insa a ramas o femeie frumoasa. Actrita cucereste inimi cu acelasi zambet sexy si privire seducatoare, dar si cu un corp tonifiat, de fotomodel.

Joe Lando, 52 de ani, a renuntat la pletele romantice si vestele cu pectorali la vedere, iar acum poarta costume elegante, care ii dau prestanta. Fanii Dr. Quinn il vor recunoaste mai greu ce-i drept; tunsoarea scurta l-a intinerit, dar i-a “furat” din sex-appeal.

In prezent, cei doi joaca in “Perfectly Prudence”, unde Prudence (Jane Seymour) este o realizatoare de emisiune TV care trebuie sa se adapteze noii conduceri, din care face parte si fostul iubit (Joe Lando).

Vez in GALERIA FOTO poze cu cei doi!

FOTO! Bomba sexy si la inceputul carierei?! ASA arata Andreea Banica acum 15 ani... Rafael Nadal se alinta ca un copil in bratele iubitei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x