FOTO! Cinthia Fernandez, aventura de-o noapte cu un fotbalist necunoscut

De obicei, vedetele din showbiz sunt cele care se agata de fotbalisti pentru o portie buna de clebritate. In cazul Cinthiei Fernandez, lucrurile au stat altfel. Frumoasa a fost cea care i-a servit ca pista de lansare lui Jonathan Ferrari.

Aparatorul de la San Lorenzo, in varsta de 24 de ani, a devenit faimos dupa o legatura cu modelul. Dar a fost doar o aventura, transformata in scandal cand a fost surprins cu o dansatoare apetisanta. El a marturisit insa ca nu a iubit-o niciodata pe vedeta desemnata posesoarea celui mai frumos posterior din tara tangoului.

„Nu am facut nimic rau. M-am intalnit cu altcineva si a izbucnit un adevarat scandal. Adevarul este ca am fost mereu singur, nu am fost niciodata iubitul Cinthiei Fernandez. A fost doar un touch and go, o aventura de-o noapte. Cum as putea fi partenerul unei femei care iese si cu alti barbati?", a declarat el.

Vezi mai jos o galerie foto cu Cinthia Fernandez!

Sursa: Vdtonline

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri