FOTO! Cupluri celebre in 2011

Vedetele devin mult mai celebre in momentul in care se cupleaza cu o alta vedeta. Vezi care au fost star-urile care si-au ales partenerii din randul celor faimosi!

Jennifer Aniston a fost mult timp singura, dar actrita de 42 de ani si-a gasit in final fericirea alaturi de Justin Theroux.

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului "Green Lantern" si de atunci sunt nedespartiti.

Un alt cuplu celebru din 2011 este cel format din Justin Timberlake si Jessica Biel. Desi se despartisera la inceputul anului, cei doi s-au intalnit ulterior de mai multe ori, lasand sa se inteleaga ca flacara dintre ei nu s-a stins.

Vezi mai jos si alte cupluri celebre din 2011!

Justin Bieber si Selena Gomez formeaza probabil cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul international. Desi au fost vazuti impreuna la Revelionul din 2010, cei doi au vorbit oficial de o relatie de la inceputul anului.

Doua dintre cele mai sexy persoane din lume, Ryan Gosling si Eva Mendez au frant multe inimi atunci cand au anuntat ca sunt impreuna. Celor doi le merge foarte bine, petrecand si cateva weekenduri romantice in Paris.

Foto: yourtango.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri