Căutare Live

FOTO: Dan Negru a ÎMBĂTRÂNIT peste noapte! Prezentatorul ”Next Star” arată cu 20 de ani mai ÎN VÂRSTĂ

Vârsta nu iartă pe nimeni, iar asta a simțit acum și Dan Negru, îndrăgitul prezentator de la Antena 1

Vârsta nu iartă pe nimeni, iar asta a simțit acum și Dan Negru, îndrăgitul prezentator de la Antena 1. Sigur, nu pe pielea lui, ci pe fotografia lui.

Juratul ”Next Star” a folosit una dintre aplicațiile de îmbătrânire și a reușit să vadă cum va arăta peste 20 de ani. Ce a ieșit? Puteți vedea în galeria foto de mai sus.

M-am alăturat pro bono campaniei Visele Bătrânilor și m-am îmbătrânit într-o fotografie cu ajutorul unei aplicatii, Aging Booth. Cică așa aș arăta în 2035, cărunt și cu riduri...Campania promovează Ziua Solidarității între generatii. Desi, sincer, habar n-am când începe bătrânețea în România atâta vreme cât jurnaliști deschiși la minte scriu că Răduleasca, Bănică sau Oana Sârbu sunt varstnici.

Deci, care e vârsta? În egală măsură McCartney, Mick Jagger sau Rod Stewart sunt cool și mișto la peste 70 de ani...Gabriel Garcia Marquez avea dreptate: varsta nu înseamnă cât de bătrân ești, ci cât de bătrân te simți", a scris Dan Negru pe Facebook.

Ești fan Beyonce? Iată 14 lucruri INEDITE pe care nu le știai despre cântăreață... Se îngrășase ENORM, dar acum arată excelent! Metoda cu care a topit kilogramele în plus: "Eram cu un picior în groa...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri