Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

FOTO! Diego Forlan despre despartirea de Zaira Nara: "Nu o mai iubesc!"

Pe 29 iulie urma sa aiba loc o mare nunta mare, care sa incununeze povestea de dragoste dintre modelul argentinian Zaira Nara si celebrul fotbalist uruguayan, Diego Forlan. Dar totul s-a naruit ca un castel din carti de joc. Cei doi si-au spus adio, schimband replici acide pe Twitter.

„Din fericire, n-am apucat sa ma marit", si-a informat fanii frumoasa pe reteaua de socializare. Iar replica barbatului care urma sa-i fie partener de viata nu a intarziat: „Am plecat pentru ca nu o mai iubesc".

Astfel s-a sfarsit, dupa trei ani, o frumoasa poveste de dragoste. Sau macar a luat o pauza. Si tot asa cum pe Twitter cei doi isi anuntau nunta - „Vrem sa impartim cu voi aceasta veste. Diego si Zaira se casatoresc", acum si-au facut publica despartirea.

Motivele nu le stie nimeni, deocamdata. Iar vestea este cu atat mai suprinzatoare cu cat in urma cu nici doua saptamani ei au postat pe internet fotografii din vacanta petrecuta la Miami, in care apareau mai indragostiti ca niciodata. Dar calatoria in Florida avea sa fie inceputul sfarsitului. „Zaira a aflat ceva care a deceptionat-o, l-a intrebat pe Diego, el nu a raspuns si duminica a parasit casa, lasandu-i inelul", a declarat reprezentantul modelului. Dar tatal lui Forlan afirma ca fotbalistul a fost cel care a decis sa puna punct relatiei.

Oricum ar fi, este pacat ca o poveste frumoasa s-a sfarsit brusc. Presa speculeaza ca Diego ar fi avut o alta relatie potrivit unor surse, chiar una homosexuala), altii ca Zaira a flirtat prea mult, iar altii - ca sportivul a pus punct pur si simplu pentru ca nu voia sa se insoare. Adevarul va iesi la iveala. Spus de cei doi protagonisti. Si cine stie, poate ciorba se va lasa reincalzita. Dar cat de gustoasa se va dovedi?.

Vezi mai jos o galerie foto cu Zaira Nara!

Sursa: vdtonline

Recomandari