Căutare Live

FOTO! ”Don Juan-ul” Hollywood-ului e istorie! Antonio Banderas, de nerecunoscut după ce a suferit o criză cardiacă și a fost operat la inimă

Faimos în toată lumea, iubit de milioane de femei, deși e trecut de prima tinerețe, Antonia Banderas a început anul cu o cumpănă. Acesta a avut probleme cardiace în luna ianuarie a lui 2017, iar asta l-a determinat să facă o serie de schimbări în viața sa.

Faimos în toată lumea, iubit de milioane de femei, deși e trecut de prima tinerețe, Antonia Banderas a început anul cu o cumpănă. Acesta a avut probleme cardiace în luna ianuarie a lui 2017, iar asta l-a determinat să facă o serie de schimbări în viața sa.

Antonio Banderas a declarat că a decis să renunțe la fumat și să-și încetinească ritmul de muncă după ce a suferit o criză cardiacă în ianuarie, relatează AFP, citată de Agerpres.

"Cel puțin m-am ales cu un lucru bun din asta: am renunțat la fumat, fără ajutorul vreunor pilule sau altceva. Am terminat", a mărturisit actorul în vârstă de 56 de ani cotidianului spaniol Diario Sur, potrivit unui articol apărut în ediția sa de duminică.

"Voi continua să muncesc dar o voi face în alt ritm. Îmi voi rezerva timp după fiecare film și voi face saltul pe care mi l-am propus de mai mult timp și să trec în spatele camerei, să scriu scenarii", a declarat el reprezentanților ziarului pe care i-a primit la reședința sa din Malaga, orașul său natal.

Antonio Banderas, care a devenit cunoscut datorită filmelor lui Pedro Almodovar înainte de a face carieră în SUA cu filme precum 'Philadelphia' și 'Masca lui Zorro', a dezvăluit recent că a suferit în ianuarie o criză cardiacă pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale și i s-au instalat trei stenturi.

Potrivit actorului, fosta lui soție, Melanie Griffith, l-a sunat aproape în fiecare zi pentru a se interesa de starea sănătății sale în această perioadă dificilă. Banderas se află în prezent într-o relație cu consiliera de investiții neo-zeelandeză Nicole Kimpel, în vârstă de 36 de ani.

Antonio Banderas și Melanie Griffith, 59 de ani, au anunțat în 2014 că au decis să divorțeze "în mod amical și afectuos". A fost vorba de a doua căsătorie pentru Banderas, care a fost însurat timp de opt ani cu actrița spaniolă Ana Leza, de care a divorțat în 1996 pentru a se căsători cu Melanie Griffith.

Credit foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Bianca Drăgușanu și-a scos fetița în parc și toți au văzut cum arată cea mică! „Ce copil...”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri