Căutare Live

FOTO! ”El este?” Brad Pitt, la pământ după divorț? Actorul, apariție dezastruoasă la vizionarea unei producții cinematografice

Actorul Brad Pitt a apărut pentru prima dată în public după divorţul de Angelina Jolie, marţi seară, însoţit de Julia Roberts, la o proiecţie privată a filmului ”Moonlight” în Los Angeles, informează contactmusic.com.

Actorul Brad Pitt a apărut pentru prima dată în public după divorţul de Angelina Jolie, marţi seară, însoţit de Julia Roberts, la o proiecţie privată a filmului ”Moonlight” în Los Angeles, informează contactmusic.com, citat de news.ro

Cu câteva kilograme în minus, Brad Pitt a apărut însoţit de Julia Roberts, deşi actriţa nu este implicată în proiectul ”Moonlight”, la producţia căruia a participat compania actorului, Plan B.

Brad Pitt va fi prezent şi pe covorul roşu, la premiera din Los Angeles a filmului ”Aliatul/ Allied”, miercuri seară.

Filmul ”Moonlight”, o poveste atemporală despre legăturile dintre oameni şi despre procesul de autodescoperire, relatează viaţa unui tânăr de culoare dintr-un cartier rău famat din Miami, din copilărie şi până la o vârstă adultă, pe măsură ce acesta încearcă să îşi găsească un loc în lume, cu ajutorul familiei, prietenilor şi iubirii.

Vedetele din distribuţia peliculei sunt Alex Hibbert, Mahershala Ali, Naomie Harris, Jharrel Jermome, Ashton Sanders, Andre Holland şi Janelle Monae.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia celor şase copii, potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentantul actriţei. Toţi copiii vor rămâne în custodia mamei, se arată în declaraţia obţinută de revista People. Înţelegerea a fost semnată, aparent, în urmă cu o săptămână. În document se mai menţionează că Brad Pitt va continua ”vizitarea terapeutică” a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ la jumătatea lunii septembrie. Ancheta în care actorul american Brad Pitt este cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului său cel mare va fi extinsă, pentru a examina mai multe incidente ce i-au vizat pe toţi copiii pe care starul hollywoodian îi are cu Angelina Jolie, a dezvăluit o sursă din anturajul actriţei, citată de huffingtonpost.com.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Adelina Pestrițu și-a schimbat look-ul! Bruneta și-a afișat noua coafură și a strâns sute de aprecieri!... ATUNCI vs. ACUM! Daniela Gyorfi, declaraţii sincere despre operaţiile estetice pe care şi le-a făcut: ”Am trecut prin mo...
Ultimele știri