FOTO! Emma Stone pe coperta Nylon

Emma Stone a fost aleasa de redactorii celebrei reviste Nylon drept actrita favorita a lunii octombrie. Frumoasa roscata a participat la o sedinta foto mai putin obisnuita.

Actrita in varsta de 21 de ani si-a luat cateva ore libere d epe platourile de filmare ale serialului "The Help", pentru a raspunde a acorda un interviu revistei.

Emma a vorbit despre cariera sa la Hollywood si despre sprijinul moral care i l-au acordat parintii.

"Inca nu am realizat cine stie ce, dar nici nu vreau sa ma gandesc la asta deocamdata. Daca as face-o as avea probabil un atac de panica si totul s-ar duce de rapa", a spus frumoasa actrita.

"Parintii au avut un rol important in cariera mea pentru ca nu m-au lasat sa devin o nebuna emancipata. Intotdeauna mi-am dorit sa fac lumea sa rada, de aceea am vrut sa devin actrita. Cand joc intr-un film ma gandesc la parintii mei si cum i-as pueta distra, la fel cum faceam in copilarie", a mai spus Emma.

sursa foto: just jared

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri