Căutare Live

FOTO horror! Barbie de România reușește să bage spaima în fanii săi: ”Ce s-a întâmplat cu tine? Arăți ca păpusa Chucky!”

 Barbie de România lovește din nou! După ce a făcut furori la X Factor cu talentul actoricesc, tânăra dornică de afirmare nu ezită să se afișeze la evenimente mondene în calitate de... artistă consacrată.

Barbie de România lovește din nou! După ce a făcut furori la X Factor cu talentul actoricesc, tânăra, dornică de afirmare, nu ezită să se afișeze la evenimente mondene în calitate de... artistă consacrată.

Dependentă de intervenții menite să-i înfrumusețeze chipul și corpul, Sabrina a ajuns de nerecunoscut.

Prezentă la o petrecere a unei reviste glossy de la noi, blonda și-a speriat admiratorii, care au asemănat-o cu... păpușa Chucky!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Shakira și-a făcut fanii să râdă cu lacrimi! Cum a apărut artista la cumpărături: "Și porcul unde este?"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri