Live acum
Prime Time 20:00iUmor

FOTO! Împlinește 28 de ani și este una dintre cele mai FIERBINȚI femei din lume!

Actriță și fotomodel, tânăra aniversează astăzi ziua de naștere. Deși au trecut ani de atunci, Megan Fox, căci despre ea este vorba, este într-o continuă ascensiune

Actriță și fotomodel, tânăra aniversează astăzi ziua de naștere. Deși au trecut ani de atunci, Megan Fox, căci despre ea este vorba, este într-o continuă ascensiune.

Încă de la vârsta de 5 ani lua lecții de actorie și dans iar în 1999 a participat la un concurs de frumusețe "American Modeling and Talent Convention.

Cariera de actriță a început în anul 2001 cu filmul Holiday in the Sun, unde a jucat alături de actrițele gemene Mary-Kate și Ashley Olsen. A urmat o serie de roluri în filme ca "Two and a Half Men", "Hallo Holly" și "Confessions of a Teenage Drama Queen" unde joacă în 2004 alături de Lindsay Lohan. Megan s-a remarcat și în producțiile "Transformers" sau "Friends with kids".

Totuși, exceptând calitățile actoricești, Megan este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar pictorialele sexy sunt o dovadă vie.

Deși aniversează 28 de primăveri, actrița a rămas cu același suflet de copil, distrându-se alături de soțul său, Brian Austin Green, la Disneyland. Vizita celor doi nu este întâmplătoare, cuplul având doi copii, pe Noah Shannon Green și Bodhi Ransom Green.

Vezi o galerie foto fierbinte cu Megan în ipostaze SEXY

Recomandari