Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

FOTO! Jessica Simpson isi curata dintii cu... tricoul!

Vedetele trebuie sa arate mereu bine in fata camerelor de filmat si multi ar da orice pentru secretele de infrumusetare ale celebritatilor. Dar sunt unele sfaturi pe care probabil ai vrea sa le ocolesti.

Daca esti una dintre persoanele care ar face orice pentru a arata la fel ca vedetele pe care le admiri, atunci ar trebui sa parcurgi aceste sfaturi de igiena ale starurilor pana sa pronunti acel "orice".

1. Donald Trump a fost intrebat cum de are parul mereu stralucitor. Raspunsul a fost ca se spala cu sampon normal, dar nu il usuca. Probabil ia multe medicamente pentru a preveni pneumonia.

2. Joan Rivers s-a laudat mereu ca isi da costumele cu apa si vodka pentru a evita mirosurile neplacute. In mod sigur pe alcoolici nu i-ar deranja sa stea in preajma ei.

3. Morgan Fairchild prefera maioneza in locul balsamului de par. Delicios!

4. Halle Berry recomanda femeilor sa se spele cu cafea deoarece aceasta este un ingredient al cremelor anticelulita. Oare nu este mai bine sa bea direct o cafea?

5. Catherine Zeta Jones nu se spala pe dinti, in schimb mananca capsuni si ananas pentru a-si albi dintii. De asemenea, vedeta recomanda mierea si berea pentru a inlocui balsamul de par. Oare toate vedetele de la Hollywood vor sa miroasa a alcool?

6. Nici Jessica Simpson nu este o mare fana a spalatului pe dinti. In schimb, foloseste tricoul pentru a-si curata dantura. Oare dentistul ei stie?

7. Cindy Crawford isi hidrateaza zilnic pielea cu un amestec de apa si lapte. Oare detine si o vaca pentru a avea mai aproape o sursa de lapte?

8. Sooki este cunoscuta peste ocean ca fiind foarte excentrica. Totusi, vedeta a declarat ca isi exfoliaza pielea folosind excremente de pisica. Speram ca totusi fanele ei nu au luat-o in serios.

Foto: thefrisky.com

Recomandari