FOTO: Kate Middleton, o Marilyn Monroe a zilelor noastre! Vântul i-a creat probleme ducesei de Cambridge

Kate Middleton a avut parte de un moment „Marilyn Monroe”, în timp ce se afla în New Delhi. Ducesa de Cambridge a depus o coroană de flori la monumentul dedicat celor 74.000 de soldați indieni care au murit în timpul Primului Război Mondial. Momentul solemn a trecut pe plan secund după ce vântul era să ridice mult prea mult rochia lui Kate Middleton.

Hepta

Kate Middleton a avut parte de un moment inedit, peste care a trecut cu multă grație, în timp ce se afla în New Delhi. Într-o ținută sobră de culoare crem, ducesa de Cambridge, a fost o "Marilyn Monroe", asta după ce vântul a fost pe punctul de a-i ridica rochia mult prea mult. Scena a avut loc în momentul în care Kate, alături de prințul William, au mers pentru a depune o coroană de flori la monumentul dedicat celor 74.000 de soldați indieni care au murit în timpul Primului Război Mondial.

Foto: Hepta

Desigur, toate privirile au fost îndreptate asupra sa, însă ducesa a reușit să țin sub control situația ce putea deveni jenantă. Rochia care i-a făcut probleme lui Kate Middleton este o creație Emilia Wickstead și costă aproximativ 1.700 de lire sterline, notează The Telegraph.

Ultimele știri