Căutare Live

FOTO! Katy Perry, de nerecunoscut inainte sa fie celebra!

Celebritatea a schimbat-o pe Katy Perry din toate punctele de vedere, in primul rand fizic. Artista a avut parte de o schimbare de look radicala.

Katy Perry a marturisit ca in realitate este blonda naturala, ca are pana si sprancenele blonde, dar ca pentru a se lansa in muzica a decis sa se faca bruneta.

Acum, artista s-a intors la culoarea naturala de par, cu ceva sacrificii insa, avand nevoie de decolorare si mai multe nuante apropiate de culoarea naturala, dar care nu au iesit asa cum ar fi trebuit.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

"Ma fac blonda, asa cum sunt in realitate. Am trecut deja de prima etapa, nu a iesit asa cum imi doream, sunt cam roscata, dar nu ma las. Fie raman fara par, fie ma fac blonda cu adevarat", a scris Katy Perry pe contul de Twitter.

Ulterior, la MTV si-a afisat noua nuanta de par, insa in realitate Katy Perry pare incapabil sa se mai intoarca la adevaratul look de pe vremea cand nu era celebra.

Foto: Splash.com si MTV.com

VIDEO! Gratiela Duban: „Andrei lucreaza ziua la serviciu si noaptea cu mine”... Sarutul zilei: Michael Douglas si Zeta Jones...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri