Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

FOTO! „Nora” lui Adrian Nastase a defilat pentru iubita fiului lui Turcu!

Iubita fiului cel mare al lui Adrian Nastase, Andrei, a fost vedeta unei prezentari de moda inedita, ale carei designer a fost un alt membru al familie fostului premier. Manechinul Bianca Ciuvat a defilat pentru Anda Barb, nepoata lui Nastase, dar si iubita lui Adrian Turcu, fiul fostului dinamovist Vasile Turcu.

O alta surpriza a evenimentul de la Bonton Palace Herastrau a fost prezenta pe podium a unui alt manechin care are legaturi cu politica, fiica deputatului Madalin Voicu, Ioana.

Alaturi de cele doua manechine, pe catwalk au mai urcat si alte figuri cunoscute ale lumii mondene, asistenta Cancan TV, Raluca Potecaru, Raluca Arnautu sau Denisa Tanase, care a fost mireasa ineditei colectii. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat, cum era de asteptat, iubitul Biancai, Andrei Nastase, dar si iubitul designerului Anda Barb, Adrian Turcu.

Colectia de rochii futuriste, in culori tari si accesorizate extrem de indraznet, intitulata sugestiv „The begining" a fost descrisa de Anda Barb, care a lucrat la crearea colectiei alaturi de designerul Stefania Peltz:

Totul a inceput dintr-o imensa pasiune pentru haine. Prezentarea 'The Beginning' by Style Detector este definitia nebuniei, dorintei, frumosului, a diferentei fata de tot ceea ce ati vazut pana acum. Aceste piese vestimentare ies din anonimat printr-o cromatica vie si o accesorizare deosebita astfel colectia adresandu-se femeii indraznete si extravagante".

Recomandari