Căutare Live

FOTO! Orlando Bloom a dezvaluit secretul Mirandei Kerr

A nascut, iar in cateva saptamani a pasit din nou pe catwalk! Secretul din spatele Mirandei Kerr este unul simplu, din popor: munca.

Iar daca ingerasul Victoria's Secret nu a vrut sa dezvaluie "tehnicile speciale" prin care a reusit sa-si revina dupa nastere, Orlando Bloom a fost ceva mai deschis.

"Am fost foarte mandru de ea. Tocmai sa aduci pe lume un copil si apoi sa te intorci pe catwalk. Nu cred ca este usor pentru aceste fete. Pare sa arate asa, dar este multa munca pentru a arata bine. Modelele au nevoie de incredere ca sa paseasca tantos acolo. Sunt intotdeauna oameni care vor sa te atace dintr-un motiv sau altul. Acesta este pretul pe care il platesti", a declarat actorul.

Cat despre un nou bebelus, tacere. Probabil Miranda pune mai mult accent pe minunatia deja existenta si pe cariera de exceptie.

foto: Hepta.ro

FOTO! Miley Cyrus, schimbare radicala de look!... FOTO! Cel mai prost imbracate vedete de la Premiile Grammy...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri