Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

FOTO! Pictorial inedit cu Madonna inainte de a deveni star!

Diva a cochetat cu camera de fotografiat si inainte de a deveni vedeta internationala. Tocmai a fost publicat un pictorial pe care artista l-a realizat cand nu era un nume celebru.

Revista OUT publica, in cel mai recent numar, fotografii in premiera cu Madonna, realizate in 1982, cu un an inainte ca ea sa-si inceapa cariera. Richard Corman, fotograful care a imortalizat-o pe Madonna inainte ca aceasta sa isi inceapa transformarea legendara in industria muzicala internationala, vorbeste in paginile revistei despre intalnirea cu cea care avea sa devina celebra la scurt timp dupa realizarea pictorialului.

"Mama mea era Cis Corman, o directoare de casting cunoscuta in New York City. In vara anului 1982 ea s-a ocupat de castingul pentru filmul "The Last Temptation of Christ", regizat de Martin Scorsese, si m-a sunat si mi-a spus ca a vazut o fata pentru rolul Fecioarei Maria. Mi-a spus, 'Trebuie sa o vezi pe fata asta - e absolut originala",
isi aduce aminte fotograful.

"Am facut rost de numarul ei de telefon si am sunat-o. Era vorba de Madonna. La momentul respectiv traia in Alphabet City si mi-a sugerat sa merg la apartamentul ei pentru a face planul. A trebuit sa o sun de la un telefon public de vis-a-vis de cladirea ei, pentru ca traia intr-un cartier plin de traficanti care nu-i lasau pe oameni sa se plimbe in voie pe-acolo.

Era un grup de copii in fata cladirii, care s-au dat la o parte ca prin minune cand am zis ca sunt acolo pentru a ma intalni cu Madonna"
, mai povesteste Corman, marturisind ca a simtit imediat de cum a intalnit-o ca are ceva special.

Dupa ce si-a inceput ascensiunea, Madonna a schimbat fotograful, fiind pozata in exclusivitate de Herb Ritts, insa Corman isi aduce aminte de perioada in care a intalnit-o ca fiind extraordinara.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari