Antena Căutare

FOTO! Primul lucru pe care l-au făcut când au ajuns acasă de la penitenciar! Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt în culmea fericirii

Fostul acţionar al Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat din închisoare după patru ani de detenție în Penitenciarul Jilava. La ieșire, Borcea a stat de vorbă cu presa și le-a spus jurnaliștilor că va merge timp de cel puţin o lună la "psihiatrie", pentru că cei patru ani şi trei luni în care a fost încarcerat l-au afectat foarte mult, ajungând să ia patru medicamente psihotrope.

Fostul acţionar al Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat din închisoare după patru ani de detenție în Penitenciarul Jilava. La ieșire, Borcea a stat de vorbă cu presa și le-a spus jurnaliștilor că va merge timp de cel puţin o lună la "psihiatrie", pentru că cei patru ani şi trei luni în care a fost încarcerat l-au afectat foarte mult, ajungând să ia patru medicamente psihotrope.

"Începi să apreciezi mult mai mult oamenii de lângă tine, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele acestea grele şi să apreciezi mai mul fiecare zi, parcă trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima”, a mai spus Borcea, care la ieşirea din penitenciar a fost aşteptat de iubita sa, Valentina Pelinel.

De altfel, Borcea a spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de ea şi de copii.

După doar câteva ore de la eliberare, Valentina Pelinel a publicat pe internet o imagine în care apare alături de Borcea și de fiul lor, Milan.

FOTO! Primul lucru pe care l-au făcut când au ajuns acasă de la penitenciar! Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt în culmea fericirii

"Iubire, împlinire, familie, recunoștință, un nou început", a scris Valentina în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

FOTO! Prima imagine cu burta de gravidă a Elenei Udrea face înconjurul internetului!... Ce s-a întâmplat între Liviu Vârciu și Anda Călin! Andrei Ștefănescu a dezvăluit motivele despărțirii: ”A fost o relație...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x