Live acum
Prime Time 20:30X Factor

FOTO! Ramona Badescu a facut show pentru un milion de italieni

Saptamana trecuta, Ramona Badescu a fost in febra pregatirilor unui spectacol de mare amploare la Roma, prilejuit si de vizita Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, in Peninsula. Astfel, pe 15 iunie, vedeta a prezentat in Piazza di Campidoglio din Roma, spectacolul "Romani - Rumeni", care a avut un desfasurator de exceptie si a fost primit cu bratele deschise si cu mult entuziasm de catre italieni si nu numai.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Dansuri populare, muzica de calitate, traditie romaneasca - Ramona Badescu a realizat un spectacol important in Peninsula, care a atras atentia italienilor si care s-a bucurat de un real succes, fiind aplaudat la scena deschisa de oficialii romani si italieni, caci delegatia Romaniei in frunte cu Primarul General Sorin Oprescu, cat si Primarul Romei, Gianni Alemanno, dar si alti reprezentanti de seama ai Italiei s-au aflat in public.

Inaintea recitalului maestrului Gheorghe Zamfir, Ramona Badescu a urcat pe scena si a interpretat in limba latina "Ave Maria", iar la sfarsitul spectacolului, in timp ce toti artistii cantau "Traviata", actrita i-a invitat pe ambii primari, Sorin Oprescu si Gianni Alemanno sa urce pe scena pentru a dansa impreuna.

"Sunt extrem de fericita si emotionata pentru ca am reusit sa organizez acest mare spectacol la Roma, pe care il pregatesc si pe care il gandesc de doi ani de zile. Am plans de emotie si m-am inchinat la final, pe scena, pentru ca totul a iesit extraordinar de bine si am parte numai de reactii pozitive", spune Ramona Badescu, care a reusit sa aduca in fata italienilor acest concert romanesc si sa prezinte traditia si cultura noastra in fata tarii ei adoptive, Italia.

De asemenea, este o mare realizare pentru vedeta faptul ca acest concert romanesc a fost difuzat pe Rai 1, pe data de 16 iunie, timp de 50 de minute, incepand cu ora 23.00. Spectacolul "Romani - Rumeni" a fost difuzat pe postul de televiziune Rai 1 si a fost urmarit de aproape 1 milion de telespectatori care au fost incantati de muzica de buna calitate, dar si de show-ul maestrului Gheorghe Zamfir. "Am urmarit o parte din spectacolul Romani - Rumeni" pe Rai 1, atunci cand a fost difuzat pe 16 iunie.

Multi romani m-au sunat sa ma felicite si sa-mi spuna ca s-au emotionat atunci cand au auzit "Ciocarlia" interpretata la nai de Gheorghe Zamfir. Aproape 1milion de telespectatori au urmarit acest spectacol pe Rai 1, iar ratingul obtinut ma motiveaza sa merg mai departe, pentru ca am castigat un punct important pentru Romania!", a mai adaugat vedeta. Cat despre vizita lui Sorin Oprescu la Roma, Ramona Badescu a adaugat: "Sorin Oprescu a fost primit regeste la Roma si a avut un program foarte bine pus la punct!".

Se relaxeaza in Sardinia

Dupa ce a terminat spectacolul si s-a bucurat de feed-back-ul acestuia, Ramona Badescu merita din plin sa se relaxeze, asa ca a plecat in Sardinia. Un avion privat a luat-o pe vedeta de la Roma si a dus-o pe una dintre cele mai frumoase insule din Italia, acolo unde vedeta si-a incarcat bateriile pentru urmatoarele luni care sunt, de asemenea, la fel de pline pentru ea pe plan profesional.

Recomandari