FOTO! Ramona Lazuran, prea voluminoasa pentru lenjeria intima

Scandal pe silueta si bani intre Ramona Lazuran si organizatorii unui eveniment monden. Starleta a defilat imbracata, dand vina pe organizatori ca nu i-au oferit suficienti bani sa se dezbrace. In replica, acestia sustin ca nu banii, ci kilogramele in plus au pus-o pe Lazuran in aceasta situatie.

Surpriza evenimentului "B My Soup" a lui Adrian Haiduc, care a avut loc vinerea trecuta, a fost aparitia pe scena a Ramonei Lazuran, in premiera in caliate de cand este mamica.

Prezentarea, care a constat intr-o colecţie de cercei, coliere si elemente de pus in par din verdeturi si diferite legume, a avut loc in clubul Princess.

Ramona a urcat pe podium intr-o rochie lunga, in timp ce restul modelelor au defilat in lenjerie intima. Intrebata de un reprezentant al presei de ce a facut nota discordanta, Ramona Lazuran a raspuns sec: „ Pentru ca nu au bani. Nu au bani organizatorii ca sa ma dezbrac..!"

In urma acestei declaratii, Adrian Haiduc cat si organizatorii evenimentului, care a avut loc in princess club au tinut sa precizeze ca Ramona Lazuran a venit cu propria rochie de acasa si nici nu a intrebat ce tinute au celelalte fete din prezentare. Nici un moment nu s-a pus problema sa defileze in lenjerie intima, avand in vedere ca a nascut recent, iar silueta sa nu era in cea mai buna forma.

Ramona a fost platita dupa cum s-a inteles cu designerul. Ea era destul de voluminoasa si in rochie, cu atat mai mult dezbracata. Nu inteleg cum poate sa dea de inteles ca ar fi acceptat sa apara in lenjerie pe bani mai multi..poate era frustrata in acel moment si nu a stiut ce sa raspunda. Tocmai a nascut si are acasa un copil mic. Nici nu ne-am gandit sa ii propunem acest lucru, ar fi fost jenant pentru ea!" a spus patronul locatiei din Regie.

Foto: Facebook.com

Ultimele știri