FOTO! Shashi Naidoo, cea mai sexy femeie din lume potrivit editiei FHM Africa de Sud

La 30 de ani, a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM, editia sud-africana si, chiar daca exista o doza de subiectivism in votul lor, Shashi Naidoo are de ce sa fie mandra: a invins-o pe Angelina Jolie macar la ea in tara.

„Credeam ca o sa ma clasez bine, dar nu m-am asteptat sa castig. Nu mi-a venit sa cred, am citit mesajul de patru ori inainte sa realizez ca este adevarat", marturisea vedeta, care cu un an inainte a fost a patra in Top 100.

Acum, Shashi este pe coperta FHM, numarul din septembrie, pentru ca este luna Cupei Mondiale la rugby si echipa tarii ei are nevoie de o incurajare. O confirmare ca starleta este cu adevarat campioana sex-appealului in tara ei.

Din pacate, sportivii degeaba ar visa la gratiile modelului. Ea iubeste si, dupa cum marturisea pentru o revista de frumusete, are grija speciala de buzele ei, pentru a fi mereu pregatita sa primeasca sarutul partenerului. Ce declaratie de dragoste mai frumoasa poate sa faca o femeie atat de sexy?

Vezi mai jos o galerie foto cu Shashi Naidoo!

Sursa: vdtonline

Foto: Egotastic

Ultimele știri