Căutare Live

FOTO! Si starurile de la Hollywood au frati! Ii stii pe Doug Pitt sau Sami Hayek?

Ii vedem peste tot pe actorii celebri de la Hollywood, atat in filme, in reclame, in reviste de moda etc. Dar putini ii cunosc pe fratii sau pe surorile celebritatilor.

Doug Pitt seamana cu fratele sau mult mai cunoscut si, desi nu este un actor celebru, a facut inconjurul lumii datorita meseriei sale de fotojurnalist. Si cand nu organizeaza evenimente caritabile, fratele lui Brad Pitt se catara pe cei mai inalti munti din lume.

Daca Brad Pitt seamana cu fratele sau, nu la fel se intampla si in cazul altor staruri. Sharon Stone nu seamana deloc cu sora sa, Kelly, dar actrita spune despre ea ca este o bomba sexy. Asa sa fie?

Nu rata galeria foto de mai jos!

Julia Roberts are un frate care a cunoscut faima la Hollywood, Eric Roberts, dar are si o sora necunoscuta in lumea mondena internationala. Iar Lisa Roberts Gillan nu seamana nici cu Julia, nici cu Eric.

De altfel, nici Brendan Minogue nu seamana cu sora sa celebra, Kylie. Iar Lynda Lopez are in comun cu Jennifer Lopez doar numele de familie si culoarea parului. In schimb, Salma Hayek seamana destul de mult cu fratele ei, Sami. Din pacate pentru acesta, celebritatea surorii sale nu s-a lipit si de el.

Foto: dailymail.co.uk

FOTO! Top 10 cele mai ingrozitoare rochii din istoria Oscarului... VIDEO! Sotia lui Adi de la Valcea: “Dupa 17 ani de casnicie am reusit sa ii invinetesc ochii”...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x