Căutare Live

GALERIE FOTO Soprana Angela Gheorghiu a pozat in costume populare romanesti, ca Regina Maria

Soprana Angela Gheorghiu a realizat o sedinta foto inedita, cu care a vrut sa arate tuturor cat de frumoasaeste Romania si cat de mult isi pretuieste tara. Intr-un peisaj de vis, la Castelul Peles din Sinaia, artista a pozat in costume populare, cu marama si flori in par.

Indragita soprana Angela Gheorghiu a postat pe pagina sa de Facebook, mai multe poze din cadrul unui pictorial inedit, la Castelul Peles. Soprana in varsta de 47 de ani a purtat costume traditionale romanesti din colectia privata a interpretei de muzica populara Maria Dragomiroiu.

"Oriunde as merge, ii iau cu mine pe cei dragi. Unii imi sunt alaturi, in sala de concert, dar pe cei mai multi ii port in suflet. Ne regasim mereu la fiecare intoarcere a mea in tara natala. Am revizitat Castelul Peles, un loc care-mi aminteste ca familia mea cea mare este, de fapt, Romania. Am facut aceasta sedinta foto pentru a arata inca o data lumii intregi cat de frumoasa-mi este tara si cat de mult o pretuiesc.", le-a spus Angela Gheorghiu fanilor sai de pe Facebook.

Cosmin Gogu este fotograful care a surprins toate cadrele inedite cu Angela Gheorghiu, iar stilistul care s-a ocupat de coafurile si machiajul frumoasei soprane este George Popescu.

sursa foto: Facebook

Galerie FOTO! Cum arata Jane Seymour, actrita din Dr. Quinn, la 61 de ani... Ioan Carmazan: "Sergiu Nicolaescu nu are mostenitori"...
Ultimele știri