FOTO! Top 3 cele mai frumoase femei din business-ul romanesc!

Ziarul Ghimpele a intocmit un top al celor mai frumoase femei din business-ul romanesc. Incepem cu Irina Schrotter, care a reusit sa stranga 13 milioane de euro din confectii si imobiliare. Are 46 de ani, a absolvit Medicina, dar a preferat moda. Irina Schrotter este o prezenta constanta in cadrul targurilor de moda Pret-a-Porter de la Paris.

In top se afla si Camelia Sucu. Absolventa a Facultatii de Medicina, Camelia Sucu a renuntat la halatul alb si imediat dupa Revolutie s-a implicat, alaturi de fostul ei sot, Dan Sucu, in afaceri cu mobila.

O alta figura cunoscuta din acest top este fosta sotie a lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea detine un centru de infrumusetare. Femeia de afaceri s-a asociat cu Giulia Nahmany si va vinde bijuterii cu cristale Swarovski. In urma divortului, Mihaela s-a ales cu proprietati in tara si strainatate.

Top 3 cele mai frumoase femei din business-ul romanesc

1. Irina Schrotter

2. Camelia Sucu

3. Mihaela Borcea

foto: Intact Images


Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri